8. Sınıflar 26 Kasım - 1 Aralık Haftası


Pazartesi günü Türkiye Geneli 2. Deneme Sınavımızı gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz önce sözel sonra sayısal sınav oturumlarını yaptı. Sınav sonrasında soruların çözümleri yapıldı.
Sınav neticesinde İl ve ilçe dereceleri yapan öğrencilerimizi kutluyoruz.
Salı günü öğretmenlerimizin hazırladığı, Öğretmenler Günü Konseri sunuldu. Seminer salonumuzda yapılan etkinlikte öğrencilerimizin de katıldığı şarkılar, türküler söylendi. Stand up gösterisi, şiirler ve konuşmaların tamamı öğretmenlerimiz tarafından icra edildi. Çok keyifli ve değişik bir öğretmenler günü kutlaması yaptık.
Çarşamba günü öğrencilerimiz ‘’akran öğrenmesi’’ etkinliğiyle konu çalışması yaptı. Ardından Cuma günü soru çözümlerini gerçekleştirerek ünitelerini tamamladılar. Geç saatlere kadar yaptıkları bu çalışmalardan yorgun ama mutlu olarak ayrıldılar.
Perşembe günü lise gezileri kapsamında Haydar Paşa Lisesi’ ne gidildi. Öğrencilerimiz okul hakkında bilgi aldı, okulu gezdi.
Bu hafta 8. Sınıf velilerimizle bir araya geldik. Sınav hazırlığı süresinde öğrencilerin motivasyonlarını arttırmak üzere neler yapılabileceği konusunda velilerimizi bilgilendirdik.
Cumartesi günü öğrencilerimiz EDUİKO portalımızdan Genel Değerlendirme Sınavını yaparak Eğitim-Öğretim haftasını tamamladılar.

 


Yukarı